(FOTO) Na avtobusu Niš-Ljubljana odkrili poln kovček prepovedane konoplje

Le.V.
05.04.2022 14:50

Novomeški kriminalisti ugotavljajo, kdo je na avtobus, ki je pripeljal na Obrežje, pretihotapil sedem kilogramov prepovedane konoplje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija

Na mejni prehod Obrežje je minuli petek v jutranjih urah na vstop v Slovenijo pripeljal avtobus slovenskih registrskih oznak, ki je prevažal potnike na relaciji Niš-Ljubljana. Policisti so opravili temeljito kontrolo in v prtljažnem delu avtobusa odkrili potovalno torbo, za katero ni bilo mogoče ugotoviti lastništva.

Policija

Torbo so pregledali z rentgensko napravo in ugotovili, da je v njej več sumljivih zavojev, zato so se v primer vključili kriminalisti Policijske uprave Novo mesto.

Policija

Z ogledom so potrdili, da je v zavoje nekdo skril kar 7 kilogramov prepovedane konoplje. Drogo so zasegli in jo poslali v analizo, kjer se bo iskalo tudi morebitne sledi na zavojih in potovalki, saj z doslejšnjo preiskavo ni bilo ugotovljeno, kdo je na avtobus pretihotapil sporno prtljago. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta