(FOTO) Skala se je skotalila na vozilo in ubila voznika ter sovoznico

M.R., U.P.
30.10.2018 18:45

Na glavni cesti Maribor-Dravograd, tik pred Breznom, se je zgodila tragična nesreča, v kateri sta dve osebi umrli. Na cesto se je skotalila skala, ki je pod seboj pokopala osebni avtomobil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Posledice huda nesreče med Breznom in Radljami.
Pgd Radlje

S policijske uprave Celje so sporočili, da je 80-letni voznik z osebnim vozilom pripeljal iz smeri Maribora proti Radljam ob Dravi. V naselju Brezno se je na njegovo vozilo prikotalila skala, po prvih podatkih velika približno 1,5 metra. Vozilo je odbilo v levo, v drsno ograjo, voznik in njegova 76-letna sopotnica sta na kraju podlegla poškodbam. Oba sta z območja Raven na Koroškem.
V kombi za osebnim avtomobilom pa je priletel še drugi del skale. V njem je bil 23-letni voznik, za katerega pa še ni informacij, ali je bil v trčenju poškodovan.
Policisti so še vedno na kraju nesreče. Cesta Maribor-Dravograd je zaradi nevarnosti padanja kamenja zaprta, obvoz je urejen po cesti Podvelka-Ribnica na Pohorju-Vuhred, poroča prometnoinformacijski center.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta