(FOTO) Štajerska avtocesta spet odprta, zastoj tovornih vozil je bil dolg več kot 20 kilometrov

A.L., M.R.
03.05.2022 12:39

Posledice dveh prometnih nesreč na štajerski avtocesti, ki sta se zgodili že dopoldne, so pozno popoldne odstranili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Specializirana enota avtocestne policije Celje

Danes okoli pol enajstih so policiste obvestili, da je na avtocesti med izvozoma Celje Center in Lopata v smeri proti Ljubljani prišlo do naletnega trčenja štirih tovornih vozil. V trčenju je ena oseba umrla. Avtocesta v smeri proti Ljubljani je bila med izvozoma Celje Center in Lopata več ur zaprta za ves promet. 

Specializirana enota avtocestne policije Celje
Dejan Karba

Nekaj čez 11. uro so bili policisti obveščeni še o naletnem trčenju na avtocesti med Dramljami in počivališčem Zima. Po prvih podatkih gre za trčenje treh tovornih vozil. Tudi na tem odseku je bila avtocesta zaradi odstranjevanja posledic trčenja v celoti zaprta. Po prvih podatkih v trčenju bi bil nihče huje poškodovan.

Dejan Karba

Avtocesta je na tem odseku spet odprta. Obvoz za osebna vozila je bil mogoč po cesti Slovenske Konjice - Celje center. Nastal je daljši zastoj tovornih vozil, skupaj dolg več kot 20 kilometrov. Za tovorna vozila nad 7,5 tone so priporočali obvoz skozi Hrvaško na relaciji Maribor - Ptuj - Gruškovje - Zagreb - Obrežje - Ljubljana.

Dejan Karba
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta