Gasilci v stanovanjih v Malencah in Kamenici našli mrtvi osebi

STA, Gr.G.
03.04.2022 13:40

Prva oseba naj bi bila žrtev zastrupitve z nevarnimi plini v stanovanju v Malencah v občini Kostanjevica na Krki, vzrok smrti druge v stanovanju v Kamenici v občini Sevnica pa ni znan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Gasilci so danes dvakrat posredovali v stanovanjskih objektih, v katerih se je nahajala mrtva oseba. Prva oseba naj bi bila žrtev zastrupitve z nevarnimi plini v stanovanju v Malencah v občini Kostanjevica na Krki, vzrok smrti druge v stanovanju v Kamenici v občini Sevnica pa ni znan, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so v Malencah posredovali tik pred deveto uro zjutraj. Vstopili so v stanovanjski objekt, v katerem se je nahajala mrtva oseba, pri tem pa z detektorjem preverili prisotnost nevarnih plinov ter pregledali in prezračili prostore.

Nekaj po deveti uri so posredovali še gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica, ki so s tehničnim posegom vstopili v stanovanjski objekt v Kamenici, v katerem se je nahajala mrtva oseba. Posredovali so tudi policisti in reševalci Nujne medicinske pomoči Sevnica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta