Mopedist z glavo udaril v drog in umrl med prevozom v bolnišnico

ČK
27.06.2020 13:30

Sinoči se je na naših cestah zgodila še ena tragična nesreča. Okoli 21.30 je v naselju Čadram v občini Oplotnica umrl mlad mopedist.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Črna statistika prometnih nesreč na naših cestah se nadaljuje. V četrtek so v dveh nesrečah (ena pri Zagorju ob Savi, druga pri Kidričevem) ugasnila življenja dveh motoristov in kolesarja, včeraj dopoldan se je pri Črni na Koroškem smrtno ponesrečil voznik osebnega avtomobila, zdaj pa je mariborska policijska uprava sporočila, da je sinoči v prometni nesreči v naselju Čadram v občini Oplotnica življenje izgubil mlajši voznik mopeda. Zgodilo se je okoli 21.30, mlajši voznik je vozil po lokalni cesti. Ko je pripeljal iz desnega nepreglednega ovinka na ravni del ceste, se je z mopedom preveč približal desnemu robu ceste, zaradi česar je s podvozjem mopeda trčil v robnik pločnika in padel. Drsel je po pločniku in z glavo trčil v kovinski drog javne razsvetljave. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da mu življenja niso mogli rešiti. Umrl je med prevozom v bolnišnico. Z mariborske policijske uprave so ob robu nesreče sporočili, da mopedist med vožnjo ni imel na glavi pripete čelade.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta