Na Bovškem še vedno pogrešajo 55-letnega nemškega državljana Thomasa Antoniusa Cressa

STA, A.L.
07.09.2023 10:57

Bovški policisti od konca avgusta iščejo 55-letnega Thomasa Antoniusa Cressa, državljana Nemčije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kljub številnim aktivnostim pogrešanega še niso izsledili, zato nadaljujejo iskanje. Vse, ki bi pogrešanega opazili ali imeli kakršnekoli informacije o njegovem izginotju, pa policisti prosijo, da jih tem obvestijo, so sporočili s PU Nova Gorica.

Koristne informacije lahko sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Bovec 05 389 68 50 ali se tam oziroma na najbližji policijski postaji osebno zglasijo, pokličejo interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Thomas Antonius Cress.
Pu Nova Gorica

Pogrešani je bil nastanjen v enem od namestitvenih objektov na Bovškem, nazadnje so ga opazili 26. avgusta, policija pa ga intenzivno išče od 29. avgusta. Na območju Bovca so policisti našli njegov osebni avtomobil znamke Seat Ibiza, oranžne barve z nameščenimi nemškimi registrskimi številkami.

Pogrešani Thomas Antonius Cress je visok približno 180 centimetrov in je plešast, so še sporočili s Policijske uprave (PU) Nova gorica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta