Na primorski avtocesti tri nesreče, prvo je povzročil Poljak

M.R.
18.06.2020 17:27

Med Vrhniko in Logatcem je malo pred 17. uro trčilo več vozil. Policisti so ugotovili, da je šlo za tri trčenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zastoj zaradi nesreče na primorski avtocesti v smeri Ljubljane
Promet.si

48-letni Poljak s tovornim vozilom ni vozil po sredini voznega pasu in je zato trčil v prikolico s prometno signalizacijo, ki je na odstavnem pasu označevala dela na cesti. Ob tem je prikolico odbilo na vozni pas, kjer je obstala. 
Zaradi tega so trčili še trije vozniki tovornjakov, ki so vozili na prekratki varnostni razdalji. Povzročitelj je bil 33-letni Madžar, ki je prevažal več vozil. Pri tem je bil lažje poškodovan en udeleženec v nesreči, povzročitelj pa je dobil plačilni nalog. 
Povzročitelj tretjega trčenja pa je bil 28-letni avstrijski državljan, ki je s kombijem zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v dve osebni vozili pred seboj, ki sta se ustavili zaradi omenjenih nesreč. Pri tem nihče ni bil poškodovan, povzročitelj pa je prav tako dobil plačilni nalog. Noben voznik ni vozil pod vplivom alkohola. 
Avtocesta je bila v smeri proti Ljubljani več ur zaprta. Nastajala je do 11 kilometrov dolga kolona. Promet je bil preusmerjen na vzporedno cesto, kjer je prav tako nastajal zastoj. 

Zastoj zaradi nesreče na primorski avtocesti v smeri Kopra
Promet.si
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta