Na zagrebškem glavnem trgu ustrahuje banda mladoletnikov, pri sebi imajo velikanski nož

A.L.
14.07.2023 12:01

Mama okradenega dečka je pojasnila, da je skupina mladih napadalcev na trgu prav vsak dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trg bana Jelačiča
Igor Napast

Hrvaški Dnevnik.hr poroča o skupini mladoletnikov z nožem na trgu bana Jelačića v Zagrebu, kjer izsiljujejo denar. Mati, katere sin je prišel domov prestrašen in okraden, je šla z možem na trg. "Bila sem šokirana, saj sem v treh minutah identificirala tolpo osmih mladoletnikov. V 10 minutah so trem mladoletnikom vzeli denar," je povedala.

"Ko so pristopili k tretjemu otroku, me je stisnilo pri srcu, saj je bil fantek star 8 ali 9 let. Nosil je očala in hodil sam po trgu." Ženska je možu povedala, da bo skupino mladoletnikov opozorila na njihovo početje, a si je premislila, ko je prišla bližje in videla, da so obstopili dečka, pri tem pa v rokah držali velikanski nož. Posnetek si lahko pogledate TUKAJ.

Ženska, s katero so govorili na Dnevnik.hr, je poklicala policija, kjer so dejali, da so s skupino mladih, ki se "obnaša družbeno nesprejemljivo", seznanjeni, a da dokler ne ugotovijo, za kaj točno gre, več ne morejo komentirati. Policija pravi, da preiskava poteka že mesec dni.

Mama okradenega dečka je medtem pojasnila še, da je skupina mladih napadalcev na trgu prav vsak dan. "Nekaj ​​časa sem gledala to ekipo, osem jih je. Zdi se mi, da so štirje problematični, drugi pa so padli v to družbo," je dejala ženska.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta