Nezaključen primer: Na družbenih omrežjih se je oglasil oče dveletnice iz Srbije

Va
26.08.2024 15:43

Pred natanko petimi meseci je izginila dveletna Danka Ilić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Danka Ilić
MUP Srbije

Objavil je fotografijo male Danke v vozičku v družbi brata, piše Dnevnik.hr.

Za dekličino smrt sta osumljena delavca Vodovoda iz Bora v Srbiji. Dejan Dragijević in Srđan Janković naj bi bila malo Danko zadnja videla živo. Višje javno tožilstvo v Zaječarju usmerja preiskavo, ni pa še izdalo obtožnice. Pet mesecev od otrokovega izginotja ni potrjeno, kaj se je zgodilo, prav tako niso nikjer našli dekličinega trupla. 

Danko Ilić so zadnjič videli 26. marca, ko je bila z mamo in bratom v Banjskem Polju in se je oddaljila z domačega dvorišča. Osumljeni Dragijević je sprva priznal, da sta s sodelavcem trčila v Danko, nakar sta jo pustila na deponiji odpadkov. Truplo naj bi bila s pomagači pozneje prestavila.

Policija je prečesala vse možne deponije pa hiše in okolico domovanj osumljenih in njunih sorodnikov. Na prvih zaslišanjih se je Janković branil z molkom, potem pa začel trditi, da dekletca ni sploh nikoli videl. V isto smer je zgodbo spremenil tudi Dragijević.

Po dostopnih informacijah se sledovi v službenem avtomobilu Vodovoda ne prekrivajo z DNK-jem izginule Danke. Nekateri mediji so zadnje tedne spet obnovili celo teorijo, po kateri je otrok še živ. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta