Policisti iščejo očividce treh nesreč, ki so se ta teden zgodile na Celjskem

ČK
10.07.2020 10:21

Celjski policisti poročajo o treh nesrečah in morebitne očividce nezgod pozivajo, da pokličejo na 113.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Prva se je zgodila v torek, okoli 19.20 v Šaleku, na označenem območju za pešce. Otrok, ki se je z neprilagojeno
hitrostjo pripeljal s kolesom, je na ploščadi med stanovanjskimi bloki v neposredni bližini večstanovanjske zgradbe Šalek 90 trčil v 10-letno peško. Oba otroka sta padla, kolesar se je po padcu pobral in odpeljal. Deklica, ki si je pri padcu zlomila roko, je pomoč včeraj poiskala v Splošni bolnišnici Celje.
Druga se je zgodila v sredo, ob 6.40 uri, v neposredni bližini stanovanjskega bloka na Čopovi ulici 23 v Celju. V 47-letno kolesarko, ki se je pripeljala po kolesarski stezi iz smeri Ljubljanske ceste, je pred križiščem z ulico na Zelenico trčil voznik skiroja na električni pogon. Kolesarka je padla, voznik skiroja je po trčenju ustavil, ko pa je videl, da se je kolesarka pobrala, je odpeljal naprej po kolesarski stezi proti glavni cesti. Kolesarka, ki se je v trčenju hudo poškodovala, je pomoč v celjski bolnišnici poiskala šele včeraj, takrat so bili o nesreči obveščeni tudi policisti.
Tretjo prometno nesrečo so po policisti obravnavali včeraj, okoli 15.50 ure, na parkirišču pred glavno pošto oziroma pri trgovskem centru Spar v Velenju, na naslovu Kidričeva 2B. Tam je padla mladoletna voznica mopeda, ki se je izogibala trčenju z osebnim vozilom znamke Toyota, bele barve, s katerim je vzvratno s parkirišča zapeljal starejši voznik. Voznik naj bi bil padec videl, vendar na kraju ni ustavil. Mladoletna mopedistka se je pri padcu poškodovala.
Vse, ki so katero od omenjenih prometnih nesreč videli ali o njej karkoli vedo, policija prosi, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta