Policisti so ga najprej vklenili: Pirančan si je privoščil sprehod po avtocesti

Danijel Cek
30.01.2024 11:00

Precej dela so imeli koprski policisti v noči na soboto z 42-letnim Pirančanom, ki je hodil po štiripasovnici skozi Koper, ob prihodu policistov pa jih je žalil in hotel nadaljevati sprehod po avtocesti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V soboto zjutraj je Pirančan hodil po štiripasovnici skozi Koper.
Sijan Pretnar

V soboto ob pol dveh zjutraj so dežurni na koprskem OKC-ju prejeli več klicev prestrašenih voznikov, ki bi med OMV-jevima črpalkama na koprski hitri cesti skoraj povozili neznanega moškega. Ta je hodil kar po hitri cesti, in sicer od severne črpalke proti predoru Markovec. Z OKC-ja so na kraj poslali najbližjo patruljo, ki je moškega kmalu opazila in ga pospremila na varno.

Ugotovili so, da gre za 42-letnega Pirančana, ki pa do policistov ni bil nič kaj prijazen. Ni jih ubogal, naj se umakne s hitre ceste, celo nasprotno, ob njihovi prisotnosti je želel spet stopili na hitro cesto in nadaljevati svoj sprehod proti predoru Markovec.

Ker je policiste žalil in se do njih nedostojno vedel, so ga najprej vklenili, da so lahko z njim nemoteno opravili postopek. Ko so mu spisali seštevek vseh kazni, so mu sneli lisice in ga spustili na prostost, nakar se je Pirančan napotil proti športnemu centru Bonifika.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta