Srbska zvezdnica dva dni pred smrtjo: "Uresničujem svoje sanje"

A.L.
13.11.2018 10:53

Na dan prihajajo nove podrobnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
25-letnica je umrla doma. 
Instagram

Novica, da je 25-letna srbska manekenka in televizijska voditeljica Marija Ćurčić v svojem stanovanju naredila samomor, je pretresla javnost. Sedaj na dan prihaja vse več podrobnosti iz življenja mlade srbske zvezdnice.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BaES6c5AfFs/{/instagram}
Sosedi jo opisujejo kot prijazno in vljudno, nikoli niso opazili, da bi imela kakršne koli težave. Ko je začela s kariero v modnem svetu je zapustila svoj rodni kraj in začela živeti v najetem stanovanju.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlauebbAXMQ/{/instagram}
Dva dni pred tragično smrtjo sta jo starša želela priklicati. Ker se jima ni oglašala, sta po dveh dneh odšla v njeno stanovanje, a ker nista mogla vstopiti, sta poklicala policiste, ki so vlomili. Notri so našli mrtvo Marijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlqXKpogB3T/{/instagram}
Nekaj dni pred smrtjo je 25-letnica odšla v Romunijo, kjer je delala kot model. Pred smrtjo zvezdnica ni napisala poslovilnega pisma, starši in prijatelji pravijo, da ni nikoli dajala slutiti, da je kar koli narobe.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BpRk1AGiPvA/{/instagram}
Dva dni pred smrtjo je na svojem Instagram profilu delila tudi fotografijo, na kateri je z nekdanjim nogometnim zvezdnikom Ronaldinhom. Zapisala je, da uresničuje svoje sanje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bp7EH8bAZJ5/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta