V Celju znova poskus uboja. 31-letnik zabodel tri leta mlajšega moškega

Le.V.
19.01.2022 10:04
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prizorišče poskusa uboja na Ljubljanski cesti 60a pri Plavai laguni v Celju.

Gordana Possnig

Krvavim zločinom na Celjskem kar ni videti konca. Potem ko so celjski kriminalisti že v začetku leta obravnavali več krvnih deliktov, se je sinoči zgodil še eden. Okoli 19.15 so policisti na 113 prijeli prijavo, da se v Celju na Ljubljanski cesti pretepa več ljudi. Policijske patrulje so pohitele v intervencijo, na kraju se je izkazalo, da je 31-letni državljan Kosova z začasnim bivanjem v Sloveniji napadel tri leta mlajšega rojaka. Zabodel ga je z ostrim predmetom in ga hudo poškodoval. Mladega moškega so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju, ni pa v smrtni nevarnosti.

Policisti so osumljenega prijeli in mu odvzeli prostost. Primer preiskujejo kot poskus uboja, za kar je predpisana kazen od pet do 15 let zapora. Kriminalisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil o tem, kaj bi lahko bil motiv za napad, preiskujejo pa tudi še več drugih vpletenih zaradi kaznivega dejanja nasilništva.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta