V verižnem trčenju na italijanski avtocesti dva mrtva, Slovenec v kritičnem stanju

STA, A.L.
25.04.2019 07:14

Avtocesta je bila zaradi nesreče dlje časa zaprta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Na avtocesti blizu italijanskega Vidma se je včeraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta dva človeka umrla, dva, od tega en slovenski državljan, pa sta bila huje poškodovana. Slovenski voznik tovornjaka je po pisanju italijanskega časnika Il Messaggero Veneto v kritičnem stanju v bolnišnici v Vidmu.
Nesreča se je zgodila med Vidmom in Palmanovo v smeri proti Benetkam malo pred poldnevom, ko je tovornjak s slovenskimi registrskimi oznakami iz še neznanega vzroka trčil v avtodom z avstrijskimi tablicami. Ta se je nato zaletel v avtomobil, v katerem sta bila dva Italijana, in v poljski tovornjak.
Italijanska državljanka, ki je vozila avtomobil, ter avstrijska v avtodomu, sta umrli na kraju nesreče. En Italijan in Slovenec sta v kritičnem stanju in so ju prepeljali v bolnišnico v Vidmu, poškodovanega avstrijskega državljana pa v bolnišnico v Trstu.
Avtocesta je bila zaradi nesreče dlje časa zaprta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta