(VIDEO) Moški iz ljubega mira v lokalu napadel dve ženski

M.R.
06.11.2018 15:58
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Napad na dekleti v Podgorici.
Facebook/Ljiljana Raičević

V Podgorici se je v noči s petka na soboto zgodil napad na dve dekleti. Na spletu je zaokrožil posnetek, ki kaže, kako je moški prišel v lokal in s pestjo udaril eno dekle v obraz, drugo pa je najprej udaril z nogo, potem pa še z roko prav tako v obraz. Vse skupaj so nato ustavili mlajši moški, ki so bili povsem naključno v bližini in so se spravili na napadalca.
Predsednica organizacije Sigurna ženska kuća (slov. "Varna ženska hiša") Ljiljana Raičević, ki se bori za pravice žensk, je včeraj na Facebooku objavila posnetek in zapisala, da sta ga dostavili dekleti. Na posnetku je mogoče dobro videti napadalca. Dekleti, ki trdita, da moškega nista poznali od prej, je napadel iz čistega miru. Najprej naj bi provociral, nato pa nenadoma začel brutalno tepsti dekleti. 
Ena izmed deklet je zaradi udarca padla v nezavest, nasilnež pa je še kar udarjal po obeh dekletih. Kmalu za tem so nanj skočili drugi moški, ki so bili v bližini, kljub temu, da je bila policija na kraju zelo hitro, pa je napadalcu uspelo pobegniti. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/ljiljanaraicevic/videos/10156747435367692/{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta