(VIDEO) Napad na taksista: Grabil ga je za vrat, udarjal po glavi, taksist pa uporabil pištolo

A.L.
16.04.2019 10:51

Hudo poškodovani 51-letni taksist je moral zdravniško pomoč poiskati v bolnišnici, 23-letnika so pridržali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Hrvaški mediji so včeraj poročali o napadu na cesti, do katerega je v Zagrebu prišlo minulo nedeljo. 23-letnik je v spremstvu dveh prijateljev prišel iz nočnega kluba in sedel v že naprej naročeni taksi. Med vožnjo je ves čas žalil voznika. Ko je slednji ustavil vozilo in 23-letnika prosil, da zapusti vozilo, ker je prispel na cilj, se je 23-letnik odločil, da še fizično obračuna s taksistom. Ta je med napadom uporabil tudi pištolo in v zrak izstrelil opozorilni strel. 
23-letnik je taksista sprva z obema rokama zgrabil za vrat. Ko se je taksist poskušal braniti, ga je napadalec močno udarjal po glavi. Z napadom je nadaljeval tudi, ko sta moška stopila iz vozila. Kasneje se je 51-letni voznik uspel vrniti v vozilo, 23-letni napadalec pa ga je tedaj začel udarjati še z nogo, kar je videti tudi na posnetku, ki so ga objavili očividci.
{embed_youtube}https://youtu.be/9Aa6vdVcBM4{/embed_youtube}
Hudo poškodovani 51-letni taksist je moral zdravniško pomoč poiskati v bolnišnici, 23-letnika pa so pridržali.
Številne je ob gledanju posnetka napada presenetil tudi odziv moških, ki sta dogajanje snemala več kot dve minuti, saj sta se ob zelo razločno zabavala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta