(VIDEO) Vozilo uničeno do neprepoznavnosti: V hudi prometni nesreči umrla 17- in 23-letnik

M.R.
06.08.2024 09:38

Malo pred 6. uro sta danes v hrvaškem mestu Kutjevo v naselju Kula v hudi prometni nesreči umrla mlada moška.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška policija je potrdila, da sta v hudi prometni nesreči umrla 17 in 23 let stara moška. Prej so hrvaški mediji poročali, da je šlo za 18- in 20-letnika. Njuno vozilo je bilo uničeno do neprepoznavnosti, poroča lokalni portal Požega.eu. Z avtom naj bi bila moška zletela s ceste in trčila v drevo. 

"Slišala sem udarec pred sosedino hišo. Tudi ona ga je slišala, priletela ven in zagledala ogenj, avto je bil prepolovljen ..." je za hrvaški spletni portal Index povedala ženska, ki živi blizu kraja nesreče.

"En fant je Rom z začetka ulice. Drugi naj bi bil iz Požege. Ljudje so in tudi niso presenečeni, saj sta pogosto divjala po vasi," je dodala. 

Popoldne je policija sporočila, da se je nesreča zgodila zaradi prevelike hitrosti. Še ne polnoletni voznik, ki ni bil pripet z varnostnim pasom, je izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal na nasprotni vozni pas, od tam pa najprej v betonski zid in nato v drevo. Vse to zgolj nekaj metrov od domače hiše. 

Mladeniča naj bi se bila družila vso noč, potem pa je hotel eden od njiju presenetiti svoje dekle. K njej sta bila zgodaj zjutraj namenjena.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta