Za smrt Zorice Škrbić pravnomočno obsojen še zadnji iz kriminalne združbe

ČK
02.04.2019 20:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Milan Trivković med sojenjem. 
Robert Balen

Pravnomočno je, z odločitvijo ljubljanskega višjega sodišča, obsojen tudi Milan Trivković, še zadnji iz kriminalne združbe, ki je ugrabila in do smrti mučila Zorico Škrbić, poroča spletni Reporter. Kazen: sedem let in dva meseca zapora. 
Milanu Trivkoviću so prvič sodili že pred leti, a je bil marca 2016 na prvi stopnji oproščen zaradi pomanjkanja dokazov. Višje sodišče je po pritožbi tožilstva sobo razveljavilo in je zadevo vrnilo na okrožno sodišče, kjer je bil Trivković junija lani na ponovljenem sojenju spoznan za krivega. Po mnenju sodišča je bil del kriminalne združbe, ki je načrtovala in izpeljala ugrabitev Škrbićeve. Žrtev, dekle za rop banke SKB obsojenega Dejana Vidmarja, sta Blagoje Sazdov in Željko Petrović 26. junija 2014 ugrabila z ulice v ljubljanskem Trnovem in jo nato v gozdu na robu Ljubljanskega barja mučila, da bi prišla do informacij o še vedno pogrešanem plenu razvpitega bančnega ropa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta