Zapustil zapor in se nato več ur izživljal nad prostitutko, ki jo je na koncu tudi oropal

D.Ži
26.06.2024 08:41

Očitno je bila "profesionalka" tako profesionalna, da je 25-letnik želel še eno uro njenih storitev, a brez dodatnega plačila, pišejo hrvaški mediji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Venezuelka ni hotela nadaljevati druženja z njim, na kar je ni hotel izpustiti in ji je začel groziti s pištolo
Profimedia

Takoj ko so ga izpustili iz zapora na splitskih Bilicah, se je 25-letnik iz Žrnovnice vanj ekspresno vrnil, potem ko mu je preiskovalni sodnik splitskega županijskega sodišča v torek zjutraj na predlog tožilstva izrekel kazen zaradi suma storitve kaznivih dejanj protipravnega odvzema prostosti, posilstva in ropa. Čaka ga enomesečni preiskovalni pripor, piše Slobodna Dalmacija.

Moški je obtožen, da je 1. maja letos po polnoči v svoje stanovanje v Žrnovnici "na obisk" povabil 32-letno prostitutko iz Venezuele, ki je za 500 evrov prišla opravljat delo. Takoj ji je plačal zahtevani znesek, nato pa sta se zabavala dve uri. Očitno je bila "profesionalka" tako profesionalna, da je 25-letnik želel še eno uro njenih storitev, a brez dodatnega plačila. Ali mu je zmanjkalo denarja ali je mislil, da si zasluži "bonus", ni znano, pišejo hrvaški mediji. 

Venezuelka ni hotela nadaljevati druženja z njim, na kar je ni hotel izpustiti in ji je začel groziti s pištolo, nasilno jo je grabil za vrat ter zahteval več seksa. Sčasoma se prestrašena ženska ni več upirala napadalcu, ki jo je posilil. Vendar mu tudi to ni bilo dovolj, na koncu ji je na silo vzel 500 evrov, ki jih je predhodno zaslužila.

Istega dne je posiljena in oropana 32-letnica s prijateljico odšla v Zadar, kjer je popoldne o dogajanju obvestila tamkajšnjo policijo, ki je nato obvestila kolege iz Splita.

 

Vaše mnenje šteje! Sodelujte v anketi in pomagajte izboljšati Večer:

Anketa o zadovoljstvu bralcev Večera!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta