Krizno upravljanje za Frankfurt

kr
23.12.2020 21:50
Na Agenciji za knjigo bosta notranja revizija in revizija poslovanja, priprave na častno gostovanje na knjižnem sejmu v Frankfurtu pa bodo krizne
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ralph Orlowski/Reuters

Gabriela Babnik, ki predseduje svetu Javne agencije za knjigo, je danes obvestila, da se je svet agencije seznanil s stanjem projekta Slovenija - častna gostja Mednarodnega knjižnega sejma v Frankfurtu 2023 in ugotovil, da so bile dosedanje priprave na slovensko predstavitev v Frankfurtu nezadostne.

Zato je sprejel sklep, da vodstvo agencije v najkrajšem možnem času pripravi načrt kriznega upravljanja projekta Frankfurt 2023 in ga predloži v obravnavo svetu agencije. Hkrati je svet agencije začel postopek izbire in imenovanja kuratorjev slovenske predstavitve. Projektno-programska skupina Frankfurt 2023, ki je bila formirana letos in v kateri sodeluje 18 predstavnikov z različnih področij, bo v letu 2021 nadaljevala svoje delo.

Svet JAK je že na prejšnji seji vršilcu dolžnosti direktorja med drugim naložil, da izvede postopek javnega naročila za izbor podjetja, ki bo opravilo notranjo revizijo za leto 2021. Izbrano podjetje bo opravilo tudi notranjo revizijo poslovanja agencije v času mandata bivše direktorice Renate Zamida v letih 2018-2020.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta