(FOTO) En odtenek, 20 imenitnih kombinacij

J. M.
14.01.2024 04:00

Barve v prostoru precej močno vplivajo na razpoloženje ljudi. Kako in s katerimi odtenki lahko kombiniramo odtenek, ki spominja na mehkobo perja in večerne oblake?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dulux/levis

Duluxova barva leta 2024, Sweet Embrace, je nežen in optimističen odtenek, ki spominja na mehkobo perja in večerne oblake. Uporabite jo lahko kot osnovno barvo, ki jo kombinirate z mnogimi drugimi odtenki za ustvarjanje edinstvenih barvnih kombinacij.

Dulux/levis

V dnevni sobi omenjeni odtenek ustvarja toplo in vabljivo vzdušje. Moderni sivi kavč in leseni poudarki dodajo barvno stabilnost, medtem ko zemeljski toni dodatkov povežejo celotno shemo v skladno celoto.

Dulux/levis


Lahko pa v ambientu prevladuje minimalističen pristop s čistimi linijami in nevtralnimi barvami. Sweet Embrace je uporabljena na stenah, da ustvari mirno ozadje.

Dulux/levis


Spalnica ponuja sproščeno in sanjavo vzdušje z uporabo barve Sweet Embrace na stenah in posteljnini. Vzdušje je romantično in mehko, dopolnjujejo pa ga naravni materiali in pastelni odtenki.

Dulux/levis


Kot topel in praktičen odtenek je ta barva odlična tudi za domačo pisarno, saj ustvarja mehko in optimistično vzdušje.

Dulux/levis


Na tej sliki je prikazan dnevni prostor, kjer stene odlikujejo vertikalne črte v različnih odtenkih. Črte ustvarjajo dinamičen, a hkrati umirjen vzorec, ki pritegne oko. Sivi kavč in okrogla miza v naravnih tonih se lepo dopolnjujejo z mehkobo trendovskega odtenka, medtem ko rumeni in vijolični dekorativni dodatki dodajo živahnost in toplino. Bela stenska svetilka in stol v retro slogu v naravnem lesu prinašata dodaten karakter in teksturo, kar ustvari prostor, ki je moderen, a topel in vabljiv.

Umirjen odtenek Sweet Embrace se lepo kombinira s sivo, rumeno in zemeljskimi toni.
Dulux/levis


Poglejte si, v katerih drugih prostorih in v kakšnih kombinacijah lahko uporabite odtenek Sweet Embrace. Naj vam fotografije prinesejo svež navdih!

Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Sweet Embrace ali prijeten objem je barva, ki so jo izbrali pri Duluxu. V trenutkih stresa nas ta odtenek umiri.
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Dulux/levis
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta