Marles vabi na dan odprtih vrat v prostoren in izjemno varčen dom za sodobno družino

Oglasno sporočilo
21.02.2023 08:55

V soboto, 25. februarja, vas med 10. in 15. uro vabijo na obisk in ogled hiše VITA PRO, ki stoji v Tržiču na Gorenjskem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marles

Marlesovo lepotico z dvokapno streho odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen, a hkrati prostoren tloris ter visoka energetska učinkovitost.

Silno prijetna za bivanje

Hiša VITA PRO je grajena v standardu pasivne oziroma skoraj ničenergijske hiše, z vgrajenim sistemom centralnega prezračevanja pa je naročnik prejel tudi nepovratna finančna sredstva s strani Eko sklada. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje in ponujajo zdravo ter prijetno bivalno klimo.

Odlika arhitekturne zasnove je nadstropni objekt, ki ima v pritličju 2,70 metra stojne višine in polno nadstropje s stojno višino 2,5 metra. Želja po preprosti, tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do zelo prostornega doma za sodobno družino. Hiša je bila zgrajena na ključ.

Marles


Do nasvetov iz prve roke

Osebna izkušnja bivalnega ugodja je silno dragocena. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni Marlesovi strokovnjaki, ki bodo obiskovalcem podali podrobnejšo predstavitev gradnje skoraj ničenergijskih hiš na ključ; predstavili bodo trajnostne materiale, uporabljene pri gradnji, in pojasnili vse v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma, s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju, ter podali nasvete glede financiranja in pridobitve nepovratnih sredstev.

Spoznajte Marlesov izbor najboljših

Marles je že desetletja sinonim razvoja montažnih gradenj v Sloveniji. Bili so med prvimi, ki so postavili temelje montažnim gradnjam in trajnostnemu vidiku kakovostnega, sodobnega bivanja. Zato lahko v njihovih hišah dihate s polnimi pljuči. Uporabljajo le kakovostne naravne materiale, ki so prijazni do človeka in do okolja.

Marlesova hiša Vita Pro v soboto, 25. februarja, vabi, da si jo med 10. in 15. uro ogledate v Tržiču.
Marles
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta