Razmišljate o preureditvi prostorov? V Ikona centru v Mariboru odprli prvi Studio za načrtovanje Ikea

J. M.
26.10.2022 02:00

V novem studiu ponujajo brezplačno strokovno podporo pri načrtovanju, organizaciji in opremi najpomembnejših prostorov doma: dnevne sobe, kuhinje, spalnice in kopalnice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ikea

V štajerski prestolnici je vrata odprl prvi Studio za načrtovanje Ikea v Sloveniji. Odprtje nove poslovalnice je naslednji korak k uresničevanju poslovnih ciljev podjetja Ikea, ki želi svoje rešitve in storitve narediti še bolj dostopne mnogim ljudem v Sloveniji.

Strokovna podpora pri načrtovanju prostorov

Studio za načrtovanje Ikea je prvi tovrstni studio v Sloveniji. Obiskovalcem ponuja strokovno podporo pri načrtovanju, organizaciji in opremi najpomembnejših prostorov v njihovih domovih: dnevne sobe, kuhinje, spalnice in kopalnice. Studio služi tudi kot razstavni prostor, kjer lahko kupci v razstavljenih pohištvenih rešitvah poiščejo navdih in naročijo vse izdelke iz ponudbe podjetja Ikea v Sloveniji.

Jasna Marin

Do konca leta brezplačno svetovanje in izrisi

"Nova pridobitev podjetja Ikea je prostor, kjer se lahko naši kupci v bližini svojega doma ali službe udobno prepustijo navdihu. Upamo, da se bomo s podporo naših strokovnjakov pri načrtovanju domov odzvali na vse individualne potrebe kupcev in jim pomagali ustvariti še boljše življenje doma. Podjetje Ikea je v Mariboru prisotno od odprtja našega prvega prevzemnega mesta v letu 2021. Verjamemo, da je prestolnica Štajerske idealna lokacija tudi za prvi Studio za načrtovanje Ikea v državi," poudarja Cas Lachaert, vodja trga Ikea Slovenija.

Ikea

Novo poslovalnico najdete na naslovu Na Poljanah 18 v Ikona centru Maribor, nasproti že obstoječega prevzemnega mesta Ikea. Odprta je vsak dan od ponedeljka do sobote med 12. in 20. uro. Oktobra bodo obiskovalci lahko celotno storitev izkoristili brez predhodnega naročila. Po začetnem obdobju pa se kupcem priporoča predhodna najava, saj lahko svetovanje traja tudi do eno uro. Do konca leta bo svetovanje pri opremi doma za obiskovalce brezplačno.

Jasna Marin
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta