Stanovanjsko naselje Primius: Vrstne hiše za popolno ugodje bivanj

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.05.2022 09:06

Začela se je gradnja in prodaja 31 vrstnih hiš v stanovanjskem naselju Primius na imenitni lokaciji na Studencih. Cene sodobno zasnovanih hiš s pogledom na Pohorje se gibljejo med 305 tisoč do 405 tisoč evri.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Si želite bivati v urejeni stanovanjskem naselju, nedaleč stran od Pohorja, največje telovadnice na prostem, le streljaj od centra mesta, vseh pomembnejših prometnih povezav ter le nekaj korakov do trgovin, šole, vrtca, avtobusne postaje ... Vse to in še marsikaj več vam za brezskrbno bivalno ugodje ponuja stanovanjsko naselje Primius na Studencih, ki se nahaja ob nakupovalnem centru Qulandia.

Arhiv naročnika

Potem, ko so v podjetju Primius gradnje, d.o.o., uspešno zaključili z gradnjo in s prodajo dveh stanovanjskih blokov, so pričeli v naselju še z gradnjo 31 vrstnih hiš. Zanje je, kot pravijo v podjetju, značilna gradnja, ki je tehnološko drugačna od klasične. Gre namreč za montažno betonsko gradnjo, ki je ne samo veliko hitrejša, temveč tudi natančnejša, okolju prijazna in kakovostna. Hkrati pa s premišljeno zasnovano konstrukcijo tudi odlično vpliva na zvočno zatesnitev vseh vrstnih hiš, s čimer je zagotovljeno odlično zvočno bivalno ugodje. V hiše se vgrajujejo tudi najbolj kakovostni materiali kot so parket Admonter, vrata Westag AG, sanitarna oprema Zucchetti, Alice, Cerim. Ob vsaki hiši je tudi nadstrešnica za dva avtomobila. Sicer pa so hiše orientirane na jug in nudijo čudovit pogled na Pohorje.

ZAKAJ IZBRATI PRIMIUS GRADNJE

  • V projekte stanovanjske gradnje uvajajo trajnostne sestavine. Poraba energije v stavbah predstavlja kar 40% celotne porabe energije v EU. Zato energetski učinkovitosti dajejo prav posebno pozornost. Trajnostna gradnja pomeni narediti vse dobro sedanji generaciji brez kakršnih negativnih posledic generacijam, ki ji sledijo.
  • Pri vsakem projektu vedno pomislijo na otroke. V naselje Primius je tako najti ena od najbolj kakovostnih otroških igral v Mariboru.
  • Trajnostne gradnje brez trajnostne lokacije ni možno doseči, se zavedajo v podjetju Primius. Trajnostna lokacija je urbana lokacija, ki omogoča dostop do šole, vrtca, trgovin, bank, pošte, lekarne ..., brez uporabe transportnih sredstev.
  • Zaposleni v podjetju Primius gradnje d.o.o. se ukvarjajo s stanovanjsko gradnjo že desetletja. "Zgradili smo že več kot 1500 stanovanj," se pohvalijo, na primer stolpnice pri Betnavskem gozdu (476 enot), stanovanjsko naselje Radvanje (170 enot), Koroški veter (150 enot), projekt Kamenškova na Studencih (145 enot), projekt Tabor – Betnavska I, Betnavska II, Betnavska III, Betnavska IV, Jezdarska-Puškinova (skupaj 330 enot), Lent Kare 12 in Kare 16 (40 enot), Tezno (45 enot), Lackova ulica (45 enot), Primius A in B (177 enot).
Arhiv naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.