Toplotna črpalka Etera prejela prestižni Znak kakovosti v graditeljstvu

J. M.
28.04.2024 07:00

V okviru mednarodnega sejma MEGRA v Gornji Radgoni so bili podleljeni okoljski certifikati Znak kakovosti v graditeljstvu. Kronotermova geotermalna toplotna črpalka Etera je eden od treh izdelkov, ki je prejel prestižni certifikat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleksander Jevšek z Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj predaja nagrado Juretu Premlču iz Kronoterma
Kronoterm

Izdelki, ki nosijo laskavi naziv Znak kakovosti v graditeljstvu, so po mnenju stroke najboljša izbira za gradbene projekte, s podelitvijo pa želijo potrošnikom olajšati izbiro najboljših in najbolj kakovostnih gradbenih elementov.

Letošnji prejemniki prestižnega Znaka kakovosti v graditeljstvu so:

• podjetje AJM za vgradnjo zunajega stavbnega pohištva lastne proizvodnje,

• toplotna črpalka ETERA, podjetja Kronoterm in

• pametne rešitve Smart Grid Connect, podjetja NGEN.

Ob tem dosežku je Bogdan Kronovšek, direktor podjetja Kronoterm, izrazil svoje navdušenje: "Zelo sem zadovoljen, da je uspešnost in kakovost naših proizvodov prepoznala tudi stroka z nagrado, ki našo toplotno črpalko uvršča med najboljše izdelke na področju gradbeništva."

To ni le nagrada, temveč še ena potrditev izjemnosti toplotne črpalke Etera. Nagrada se namreč pridružuje njenim številnim drugim dosežkom. Poleg tega, da je ETERA postala prva in edina v Avstriji, ki prejme kar 100 % subvencijo, je prejela tudi prestižen certifikat kakovosti za trge Avstrije in Švice Evropskega združenja toplotnih črpalk (EHPA).

Toplotna črpalka Etera
Kronoterm

Prejeta nagrada je zaposlenim v podjetju Kronoterm dala samozavest ter utrdila zaupanje njihovih strank in partnerjev pri izbiri toplotne črpalke. Ob tem ponosni stopajo naprej, polni navdiha in zavezanosti k nadaljnjemu zagotavljanju najvišje kakovosti svojih izdelkov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta