Akvarij-terarij v mariborskem Mestnem parku spet odprt

mbk
18.02.2021 15:55
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Akvarij-terarij na obrobju mariborskega Mestnega parka z jutrišnjim dnem odpira vrata in vabi obiskovalce. Zaradi koronske epidemije je bil od konca oktobra lani zaprt. Objekt bo odprt vsak dan v tednu (od ponedeljka do petka) med 8. in 19. uro, v soboto, nedeljo in ob praznikih med 9. in 12. uro ter med 14. in 19. uro. Ob obisku je treba upoštevati veljavne zaščitne ukrepe (maska, razdalja, razkuževanje).

"Naši skrbniki so ves čas skrbeli za ribice, plazilce, da tem prav nič ni manjkalo. ‍‍‍Pa vendar si naše akvarijske živali želijo ponovnega snidenja z zunanjimi obiskovalci," sporočajo iz Akvarija-terarija, ki spada pod okrilje Snage. V akvarijih je 120 vrst rib, med drugim piranje in eksotične tropske ribice. V terariju je na ogled več kot sto vrst plazilcev, dvoživk, insektov in najbolj strupene kače na svetu. Opazovati je mogoče legvane, želve in druge živali. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta