Da bi gibalno oviranim omogočili dostop, z različnimi akcijami zbirajo prispevke za dvigalo

Pia Prebevšek Pia Prebevšek
14.12.2019 05:01

Na OŠ Bojana Ilicha dokumentacijo že imajo, mnenje zavoda za kulturno dediščino tudi. Spomladi bodo pripravili velik koncert, na dobrodelnem bazarju v začetku decembra so zbrali 8000 evrov, a manjka še precejšen znesek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Ko se je v začetku decembra v središču mesta s prižigom lučk začel Čarobni december, so učitelji in učenci Osnovne šole Bojana Ilicha s starši pričarali praznično dogajanje z dobrodelno noto. Z zborčkom najmlajših učencev so na šoli odprli božični bazar in vrata telovadnice. Mize z dobrinami in dobrotami so bile hitro prazne, veliko jih je poskusilo srečo na bogatem srečelovu, v živahnem vzdušju so se družili ob čaju ali vroči čokoladi.
To je bil že osmi tradicionalni bazar na tej mariborski osnovni šoli, ki ga po besedah ravnateljice Astrid Videc tako otroci kot učenci pričakujejo z veseljem in se nanj pripravljajo cel november. S sredstvi, ki so jih zbrali v preteklih letih, je šola kupila garderobne omarice, na različne načine denarno pomagala družinam naših otrok, ki pomoč potrebujejo, sedaj pa zbirajo sredstva za dvigalo.

Bazar so odprli najmlajši in povabili v telovadnico.
Arhiv šole
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta