Evropska smučarska vozovnica tudi na Mariborskem Pohorju

MBK
23.09.2019 18:07

Smučarsko središče Mariborsko Pohorje je pred začetkom nove zimske sezone pristopilo k projektu Snowpass.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Smučarsko središče Mariborsko Pohorje je pred začetkom nove zimske sezone pristopilo k projektu Snowpass, ki predstavlja največjo povezavo evropskih smučišč z enotno smučarsko vozovnico. Pri blagajnah pod Pohorjem je tako naprodaj tudi posebna vozovnica Snowpass card, so sporočili iz Marproma. Z njo lahko imetniki na vsakem od povezanih smučišč smučajo do deset dni oziroma na nekaterih večjih smučiščih do pet dni. V program Snowpass je trenutno vključenih več kot sto smučarskih centrov v Evropi; od slovenskih v njem sodelujejo še Cerkno, Golte, Gače, Šentjošt, Ribnica na Pohorju in Kanin, med tujimi pa na primer Petzen, Innerkrems, Goldeck in Arnoldstein - Dreilaendereck v Avstriji, več smučišč Furlanije - Julijske krajine v Italiji, Isola 2000 v Franciji, Sierra Nevada v Španiji.
Do deset dni smuke je v posameznem smučarskem središču mogoče izkoristiti po izbiri kadarkoli v zimski sezoni - zaporedoma ali v različnih terminih. V skladu z določili programa Snowpass so te vozovnice do 30. septembra na voljo po akcijskih cenah: odraslim za 395 evrov, za otroke letnikov 2007-2015 pa je začetna cena 345 evrov. Od 1. oktobra do 11. novembra bo Snowpass za odrasle stal 495 evrov in za otroke omenjenih letnikov 395, z 12. novembrom pa se bosta nato navedeni ceni občutno povišali. Za otroke letnikov 2016-2019 je cena v vseh obdobjih prodaje 49 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta