(FOTO) Neobičajen prizor na mariborskih ulicah: Kravo po "sprehodu" policisti pospremili nazaj v klavnico

Gr.G.
16.11.2021 16:16
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andreja Kutin

Občane Maribora in obiskovalce mesta, ki so bili okoli 15.30 v bližini klavnice Košaki in kino centra Maribox, je presenetil neobičajen prizor, ki pa se v mestu ob Dravi zgodi vsake toliko časa. Po nekaj pobeglih bikih v preteklosti, se je tokrat po ulicah sprehajala krava. Žival je pobegnila iz klavnice, od tam pa se je sprva sprehodila pod železniškim mostom po Ulici kneza Koclja, nato pa obrnila nazaj in se ustavila pred temnim vhodom v garažno hišo Maribox. 

Andreja Kutin

Kot nam je povedala očividka, je bila krava sprva zelo umirjena, na zelenici v bližini železniškega mostu je celo popasla travo. Ob prihodu policistov pa se je razživela in skušala prestrašiti može postave, saj se je sunkovito zakadila v službeno vozilo. Kot smo uspeli izvedeti, je bilo kravjega izleta sicer precej hitro konec, krava se ni zelo oddaljila od klavnice. 

Andreja Kutin

Kot so nam povedali Policijski upravi Maribor, je bila zaradi pobegle živali obveščena tudi dežurna veterinarska služba in gasilci, zaradi morebitne postavitve zapor. Žival na objektih in vozilih ni povzročila škode, nam je povedal Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi pri PU Maribor. Za kravo so poskrbeli delavci podjetja, odgovorni osebi pa so policisti izrekli opozorilo. 

Andreja Kutin
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta