Kungota: Najboljša kolesar in badmintonistka

mida
07.04.2019 03:00

V občini Kungota so razglasili najboljše športnike za leto 2018.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Najboljši športniki v občini Kungota v letu 2018 z Jasminom Mešanovićem in županjo Tamaro Šnofl
Občina Kungota

V večnamenski dvorani osnovne šole Kungota so se prejšnji četrtek z nagradami poklonili najboljšim športnikom v občini Kungota v letu 2018. Prireditev je pripravilo Kulturno društvo Jožeta Kerenčiča, kot gost pa se je dogodka udeležil nogometaš NK Maribor Jasmin Mešanović.
Priznanje za perspektivna športnika sta prejela Jan Jurgec in Nejc Antonič, oba igralca Nogometnega kluba Maribor. Priznanja in pokale za vrhunske športne dosežke so prejeli Gal Štelcl (karate), Peter Golob (streljanje), Jaka Bračko (ples) in Iztok Topolovec (streljanje).
Naslov športnika leta je letos osvojil kolesar v BMX-u Gaj Gorza, naslov športnice leta občine Kungota za leto 2018 pa pripada badmintonistki Urški Polc. V konkurenci ekip je bil za športno ekipo leta med kolektivnimi športi proglašen Nogometni klub Kungota, kot športni klub leta 2018 pa je bil izbran Karate klub WKSA Kungota. Priznanje za življenjsko delo v športu je prejel Zvonko Gorjup.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta