Marprom: Nove kartice samo za mestne avtobuse

MBK
14.03.2019 10:23

Imetniki predhodnih Marpromovih avtobusnih kartic, kupljenih v letu 2018, lahko te zamenjajo za nove kartice samo za javni mestni avtobusni promet brezplačno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na blagajni Avtobusne postaje Maribor so ob novih večnamenskih Marpromovih karticah od danes na voljo še nove kartice, ki podpirajo samo javni mestni avtobusni promet in stanejo 2 evra.
Marprom

Na blagajni Avtobusne postaje Maribor so ob novih večnamenskih Marpromovih karticah od danes na voljo še nove kartice, ki podpirajo samo javni mestni avtobusni promet in stanejo 2 evra, so sporočili iz Marproma. "Pri tem lahko imetniki predhodnih Marpromovih avtobusnih kartic, kupljenih v letu 2018, te zamenjate za nove kartice samo za javni mestni avtobusni promet brezplačno. Isto velja tudi za vse kategorije potnikov, po sklepu mariborskega mestnega sveta upravičene do brezplačnega prevoza z mestnimi avtobusi - starejši od 70 let z varstvenim dodatkom, vsi starejši od 80 let in invalidni občani," so zapisali v Marpromu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta