Oder na Dravi: Koncerti na parterju

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
20.08.2019 16:43
Usoda podesta v zalivu ob Vodnem stolpu še ni jasna, tudi dogodkov na njem po Festivalu Lent ni bilo. Konec avgusta se na doslej neizkoriščenem prizorišču obeta serija koncertov
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na mariborski občini še ne vedo, kako dolgoročno osmisliti prizorišče na Dravi. 
Sašo Bizjak

Popestritev v izteku poletja

"Eno lepših festivalskih prizorišč je dravski zaliv pri Vodnem stolpu, kjer je leseni podest, in tako smo dobili idejo, da organiziramo nekaj družabnih večerov z glasbo v živo oziroma koncerte za različne glasbene okuse in starostne skupine ter s tem popestrimo dogajanje v našem mestu v izteku poletnih dni,"
David Erjavec

Salsa, Tinkara Kovač, Siti hlapci ...

Timom Ribičem
Vladimirjem Čadežem
Hideyukijem Suzukijem
Tinkare Kovač
"Upamo, da bo podest na voljo tudi prihodnje leto in da bodo prireditve potekale že od začetka poletja."
"Kaj bo z odrom v prihodnjem letu, je stvar širšega razmisleka in strategije, ki se je bo vodstvo MOM lotilo vključno z razpravo o tem, kakšen Festival Lent si v mestu želimo v prihodnje. Iztočnice za izboljšanje festivala in smer njegovega razvoja v prihodnje bodo temeljile na analizi dobrih in slabih plati letošnjega festivala,"

Do podesta po standardni poti

"Za njegovo uporabo mora organizator dogodka oddati vlogo za uporabo javne površine, na podlagi katere lahko občina izda soglasje za njeno uporabo. Organizator mora plačati nadomestilo za uporabo javne površine,"
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta