Postanite pasji boter

ŠTR
31.08.2019 06:02

Botrstvo na daljavo je projekt, ki ga izvajajo v Zavetišču za živali Maribor in pri katerem lahko sodelujejo vsi ljubitelji in lastniki živali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pes Dasti je bil na srečo posvojen konec julija, a vsi psi v zavetiščih nimajo te sreče, zato potrebujejo svojega botra.
Zavetišče za živali Maribor

Zakaj postati boter? Predvsem zaradi tega, ker imate radi živali, a vam vaš življenjski stil ne dopušča posvojitve, vseeno pa bi radi pomagali. Pa tudi zato, ker se zavedate, da je oskrba živali povezana z velikimi stroški in bi radi pomagali. Ne nazadnje pa vam ni vseeno za živali, ki so v zavetišču že dalj časa in zaradi takšnih ali drugačnih lastnosti nimajo te sreče, da bi bile takoj posvojene.
Kako postati boter? Izberete si kosmatinca, ki je v Zavetišču za živali Maribor, Avtomobilska ulica 25, že več kot tri mesece. Nato izpolnite in podpišite pogodbo ter jo pošljite v elektronski obliki ali po običajni pošti. Mesečno na transakcijski račun, naveden v pogodbi, nakazujete pred tem izbrani znesek. Ta denar v mariborskem zavetišču potrošijo za oskrbo in nego vašega kosmatinca. Za dodatne informacije so vam na voljo v času uradnih ur v zavetišču ali po telefonu 02 480 16 60 (v nujnih primerih na 031 788 822), lahko pa jim tudi pišete na elektronski naslov info@zavetisce-mb.si. Uradne ure imajo od ponedeljka do petka od 9. do 11. ure in od 13. do 15. ure. V Zavetišču za živali Maribor jih veseli, da se vedno več ljudi odloča postati boter njihovim psom. Dodajajo, da je tudi zaradi botrov bivanje psov v zavetišču prijetnejše in udobnejše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta