Posvoji tačka: Jimmy in Pika iščeta dom

Branka Bezjak Branka Bezjak
06.03.2022 06:40

Živali v Zavetišču za živali Maribor čakajo na nove skrbne lastnike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pika
Zavetišče Za živali Maribor
Pika
Zavetišče Za živali Maribor

Jimmy je star deset let, je zelo igriv in poslušen. Do neznancev je sprva rahlo zadržan, ko pa človeka spozna, se sprosti in pusti božati. Je velik kuža, zato išče dom z ograjenim vrtom. "Potrebuje malo več časa, da človeku zaupa in se nanj navadi, vendar je trud poplačan z zvestobo in ljubeznijo," o njem zapišejo v zavetišču za živali.

Jimmy
Zavetišče Za živali Maribor

"Mogoče se kdo zaljubi vame, če se lepo nasmehnem," so zapisali na facebooku o Piki. Stara je šest let, izredno prijazna, uživa v človeški družbi. "Obožuje tekanje po travniku in cartanje. Išče aktivne ljudi, ki jo bodo vzeli s sabo na pustolovščine. Je srednje rasti. Če jo želite spoznati, nas, prosimo, pokličite v času uradnih ur ali nam pošljite e-pošto, da se dogovorimo za obisk," so zapisali o tej pasji "dami".

Pred odločitvijo za posvojitev živali se svetuje, da se jo obišče večkrat, se pozanima o njenih lastnostih, da se potem ne izkaže, da žival ne ustreza vašim življenjskim navadam in razmeram, možnostim za ustrezno skrb za to žival. Tudi sprehajanje psov je dovoljeno samo tistim, ki so predhodno opravili usposabljanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta