Posvoji tačka: Ron in Loki iščeta dom

BEB
13.03.2022 03:00

Med kosmatinci, ki čakajo na nove lastnike v zavetišču za živali v Mariboru, sta tudi dva nekoliko večja psa, a prijazna in cartljiva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ron je imel težko življenje. 
Zavetišče za živali

Ron je star osem let. "Za njim so leta življenja v neprimernem okolju, vendar je kljub vsemu ostal umirjen, prijazen in cartljiv kuža, ki sicer rad gre na sprehod, večino dneva pa počiva na svoji posteljici. Z drugimi psi se razume," so o njem zapisali sedanji skrbniki.

Ron je imel težko življenje. 
Zavetišče za živali
Pes Loki
Zavetišče Za Zapuščene živali

O Lokiju smo že večkrat pisali, je zavetiški veteran, ne po starosti, temveč po času, ki ga preživlja tam. Konec februarja so minila že štiri leta, odkar je bil sprejet. Star je pet let, velike rasti in težak 65 kilogramov, je zelo cartljiv, vedno pripravljen za igro in izredno dobro učljiv. Prijazen je do ljudi, a nekoliko manj do drugih psov, ni primeren za družine z majhnimi otroki. Je tudi teritorialen in bo svoj prostor, svojo družino in svoje živali vedno skrbno čuval. Potrebuje primernega skrbnika, ki ima izkušnje s psi, po možnosti takega, ki ima izkušnje z vzgojo večjih pasem. Seveda potrebuje tudi dovolj velik prostor, da se bo lahko veliko gibal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta