Posvoji tačka: S Fonzijem in Arthurjem bo življenje lepše

ŠTR
20.07.2019 05:32

Ne spet še eden, je bila prva misel, ki je szačasnim skrbnikom padla na pamet ob pogledu na psa Fonzija. Kako pa naj bi mislili drugače, saj že kar nekako vedo, da bo takšnega psa v kratkem času skoraj nemogoče oddati, čeprav z njim ni prav nič narobe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kuža Fonzi je primeren za nekoga, ki ga bo imel nadvse rad. Sam bo vračal vso svojo neizmerno ljubezen, ki jo premore.
Zavod Muri

Tokrat predstavljamo psa Arthurja in Fonzija, ki prihajata iz drameljskega Zonzanija, zanju pa iščejo nove lastnike tudi pri Zavodu Muri ob pomoči Društva za zaščito živali Maribor. Za več informacij pokličite po telefonu 070 85 11 66 ali pišite na elektronski naslov zavod.muri@gmail.com, najdete pa jih tudi na facebook profilu @ZavodMuri.
Ne spet še eden, je bila prva misel, ki je njegovim sedanjim začasnim skrbnikom padla na pamet ob pogledu na psa Fonzija. Kako pa naj bi mislili drugače, saj že kar nekako vedo, da bo psa, kot je Fonzi, skoraj nemogoče oddati v nekem realnem času. Ampak z njim ni nič narobe. Popolnoma nič. Ne, ne uničuje stvari, ni agresiven, ni prestrašen, ne laja v nedogled, ne sili v druge pse. Nič od tega ne more biti Fonzijev opis. Njegovi napaki sta le v razmišljanju večine ljudi, da je velik in "star". Zato je nezanimiv in ima oznako težje posvojljiv.

Pes Arthur je še mlad in zato nekoliko bolj nagajiv.
Zavod Muri
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta