Radio Maribor danes praznuje

BEB
11.05.2019 12:46
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Na današnji dan pred 74. leti je iz središča štajerske prestolnice prvič začel oddajati Radio Maribor. Od posredovanja prvih obvestil v povojnem času do danes je prerasel v pomemben regionalni radijski program za Štajersko in v nepogrešljivega regionalnega dopisnika Radia Slovenija.
Osrednje praznovanje je danes, ko so se med 10. in 13. uro mariborskem Grajskem trgu povezali s prireditvijo Zavoda za turizem Maribor-Pohorje Dan solat. Razrezali so tudi torto, sicer pa se predstavljajo z glasbenim programom in javljanji v živo z dogodka v radijski program.
Odgovorni urednik Radia Maribor Robert Levstek: "Želimo si biti radio, kjer veliko izveš o tej regiji; ponujamo spremljevalca naše regije - vsebinsko, glasbeno, ..." Gredo pa tudi v korak s časom, še poudarja Levstek: "Z razvojem tehnologij, družbenih omrežij, spleta, si tudi mi želimo ustvarjati moderni radio."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta