V Intesi Sanpaolo Bank vabljeni za skupno mizo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.04.2019 14:37

Za dober nasvet moramo najprej prisluhniti sogovorniku in se poglobiti v njegov izziv. Družbena omrežja so prepolna splošnih nasvetov in od tam do površnosti je kratka pot. Intesa Sanpaolo Bank gradi svoj odnos s strankami prav na nasvetnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Medtem ko digitalizacija v bančništvu poenostavlja vsakodnevna plačila in storitve, je dodana vrednost banke prav v posluhu in konkretnemu nasvetu o prihodnih odločitvah o tem, kako ravnati z denarjem. Zato so nove poslovalnice v celotni skupini Intesa Sanpaolo zasnovane za odprt in pristen odnos s strankami.
Banka je nedavno odprla vrata prenovljene poslovalnice v Mariboru, ki med prvimi v Sloveniji odraža nov koncept, ki ga ena največjih bančnih skupin v evroobmočju, skupina Intesa Sanpaolo neguje povsod, kjer je prisotna po Evropi.

Iz primorske v vseslovensko banko

Banka se iz regionalne z nespornim primatom na Primorskem spreminja v vseslovensko banko, ki ohranja sedež v Kopru in je nedavno odprla poslovno središče v prestolnici. Vse to z namenom biti bliže vsem, ki potrebujejo bančni nasvet in partnersko podporo, tako pri vsakodnevnih opravilih  kot pri uresničevanju izzivov in prelomnic v vseh življenjskih obdobjih. Pri tem mislimo na družinske finance in na podjetniške izzive.

Preobrazbe: Maribor skozi čas v objektivu Večerovih fotografov

Razlogov za obisk prenovljene poslovalnice je zato v dneh po odprtju fotografske razstave »Maribor skozi čas« več kot dovolj. Razstava prek 20 izbranih fotografij, ki se začne na trgu Leona Štuklja in se nadaljuje v poslovalnici v Ulici Vita Krajgherja 5,  pripoveduje o preobrazbah mesta ob Dravi in mu z njo namenja svoj poklon. Nastala je v sodelovanju in v skupni pripovedi s časnikom Večer. Je izbor vedut in doživljanja Maribora in njenih ljudi skozi objektiv Večerovih fotografov.

Razstavo umeščamo v serijo Preobrazbe in sledi razstavi v Kopru ter prehiteva načrtovano razstavo v Ljubljani. Z njo želi Intesa Sanpaolo Bank okrepiti zaznavanje spreminjanja mest in okolij, v katerih živimo in ki so odsev sprememb v naših življenjih in nas samih, kot tudi banke.

Čas spreminja vse, tudi nas same in mesta, v katerih živimo. Spreminja se banka, ki je vse bolj prisotna povsod po državi in postaja prožna inovatorka v svoji dejavnosti. S tem prevzema vse večji delež odgovornosti v slovenskem bančništvu, izhajajoč iz konkurenčnih prednosti ene največjih bančnih skupin v evroobmočju, Intese Sanpaolo.
Razstavo lahko spremljate  tudi na Instagramu in jo z lastnimi fotografijami tudi obogatite.

Arhiv Naročnika

Poslovalnica kot prizorišče dobrega gostiteljstva

Vstop v prenovljeni ambient na Krajgherjevi 5 v središču Maribora uvede osrednja vstopna točka,  recepcija, ki je namenjena dobrodošlici in prvim informacijam. Barva je pomemben gradnik domačnosti in v svetlih prostorih se počutimo najbolje. Poslovalnica postane okolje, ki spodbuja komuniciranje s strankami in v njej se je prijetno zadržati tudi po tem, ko smo že uredili naš opravek.
Sedemo lahko za skupno mizo in zaprosimo za dostop do brezžičnega interneta. Tam se lahko spletejo tudi nova znanstva, porodijo nova sodelovanja.

Bančna poslovalnica nas sprejme kot velika dnevna soba z udobnimi fotelji in zofami, s knjižno polico. Miza je osrednji element te bančne dnevne sobe in ima več funkcij. Za njo lahko tečejo pogovori, krajši sestanki, za njo lahko beremo, brskamo po spletu, pošiljamo elektronsko pošto. Opremljena je s priključki za polnjenje telefona in računalnika, seveda pa v poslovalnici deluje tudi brezžični internet, geslo zanj lahko vsak dobi v recepciji ali prek vrstomata.

Tehnologija je seveda izjemen pripomoček, ki nam olajša marsikaj, vendar osebnega, neposrednega stika ne more nadomestiti. V poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank je ta v funkciji domačnosti in dobrega gostiteljstva.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.