(VIDEO) Nocoj v Narodnem domu Maribor zadnje Večerovo soočenje

MBK
13.11.2018 16:48

Županski kandidati Franc Kangler, Saša Arsenovič, Andrej Fištravec in Lidija Divjak Mirnik v Narodnem domu o prihodnosti Maribora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Nocoj ob 20. uri bo Večer v Narodnem domu še zadnjič soočil mariborske županske kandidate. Na soočenje smo povabili štiri kandidate, ki jim po naši zadnji javnomnenjski raziskavi kaže najbolje. To so Franc Kangler, nekdanji mariborski župan, ki po raziskavi ohranja vodstvo pred nedeljskim odločanjem, Saša Arsenovič, znan mariborski podjetnik, ki je na drugem mestu, Andrej Fištravec, aktualni župan, ki je za zdaj na tretjem mestu s pomembnim zaostankom za verjetnim drugim krogom volitev, in Lidija Divjak Mirnik, poslanka, ki se pred nedeljskim odločanjem uvršča na četrto mesto med 18 županskimi kandidati. Ob tem velja poudariti, da je tekma še precej odprta, saj je po naši raziskavi kar 29 odstotkov vprašanih, ki še ne vedo ali nočejo povedati, koga bodo obkrožili v nedeljo.
{embed_youtube}https://youtu.be/8WfRsh00cco{/embed_youtube}
Na tokratnem soočenju bomo poskušali izluščiti predvsem recepte kandidatov za prihodnost, prav tako bomo preverili, kako razmišljajo o nekaterih relevantnih družbenih vprašanjih in dilemah, nekaj vprašanj pa bomo zastavili tudi s pomočjo bralcev Večera, ki smo jih povabili k sodelovanju s predlogi na Facebook strani Moj Maribor. Ob koncu soočenja bomo na oder povabili tudi podpornike županskih kandidatov. Kanglerja, Arsenoviča, Fištravca in Divjak-Mirnikovo smo prosili, da izberejo po enega podpornika, ki bo predstavil razloge, zakaj je prav njegov kandidat najprimernejši za župana.
Soočenje, ki ga bo vodil Večerov novinar in urednik Aljoša Peršak, lahko spremljate v Narodnem domu. Vabljeni, vstopnine ni. Prav tako vabljeni, da soočenje v živo spremljate na naši spletni strani ali na BK TV.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta