Podjetnice iz vse Slovenije, v BNI poteka teden ženskega podjetništva

M. U.
15.11.2022 10:32

Obisk takšne podjetniške skupine je izjemna priložnost za mreženje in iskanje novih poslovnih kontaktov

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V sklopu dogodka BNI se boste imele podjetnice tudi priložnost individualno predstaviti vsem zbranim podjetnikom.
Slavica Pičerko Peklar

V BNI Slovenija, ki je del Business Network International, največje organizacije za poslovno mreženje na svetu, so ta teden posvetili podjetnicam. Pridružite se jim lahko na rednem tedenskem srečanju v eni od BNI skupin, na primer v online skupini Mozaik, ki je zaradi svoje narave vsem najlažje dostopna, lahko pa tudi v BNI skupinah v vašem kraju.

Srečanje v okviru tedna ženskega podjetništva se bo začelo v petek ob 6.45 zjutraj z mreženjem v manjših skupinah, v sklopu dogodka pa se boste imele podjetnice tudi priložnost individualno predstaviti vsem zbranim podjetnikom (kaj delate in kako vam lahko sodelujoči pomagajo pri pridobivanju poslov).

Obisk takšne podjetniške skupine je izjemna priložnost za mreženje in iskanje novih poslovnih kontaktov. BNI članov podjetnikov je samo v Sloveniji že prek 300, v zadnjih dvanajstih mesecih pa so s posli, pridobljenimi v BNI, ustvarili neto 9 milijonov evrov prometa, v zadnjih dvanajstih letih pa 70 milijonov evrov.

Prijavite se prek obrazca Pošlji sporočilo na spletni strani www.facebook.com/BNI.Mozaik, kamor pripišite ime, podjetje in dejavnost (lahko pa tudi kaj več, da vas bodo ustrezno najavili in vam tako pripravili teren za uspešno predstavitev), v povratnem sporočilu pa boste prejeli povezavo Zoom na dogodek.

Udeležba je brezplačna, vstopnina je samo dobra volja in želja po dobrem poslovnem mreženju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta