(AVDIO) Večerov podkast o nogometu Polcajt: Reprezentančni rokenrol, Kek kopira Milaniča in kdo je prvi strelec zadnje lige

Miha Marko
12.09.2019 16:17

Po avgustovskih potepanjih je Večerova ekipa s terena spet v polni postavi. Marko Kovačevič in Miha Dajčman se pogovarjata o minuli (uspešni) reprezentančni akciji in dogajanju v NK Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Osmi epizodi Večerovega podkast o nogometu Polcajt prisluhnite TUKAJ.
{soundcloud}https://soundcloud.com/vecerpodkast/polcajt-8-rokenrol-za-septembersko-dvojino{/soundcloud}Slovenska nogometna reprezentanca je razveselila nogometne navdušence na sončni strani Alp. Selektor Matjaž Kek je užival v rokenrolu njegovih varovancev, Benjamin Verbič je bil junak zmage proti Izraelu po velikem preobratu Slovencev, z borbenostjo je navdušil Roman Bezjak, ki v Polcajtu pove, kako se je počutil, ko najprej ni bil na Kekovem seznamu, Jan Oblak pa o tem, kako je biti kapetan in zakaj po tekmah dresa ne vzame domov.
Že v soboto se nadaljuje slovenska nogometna liga, NK Maribor gosti vodilni Aluminij, trener Maribora Darko Milanič pa je pred tekmo razložil, da Slovenija in Maribor igrata podoben, pragmatičen nogomet. V Polcajtu izveste tudi, da sta novi "okrepitvi" Maribora poleg Nemanje Mitrovića še Amir Dervišević in Gregor Bajde. V kotičku Medobčinske nogometne zveze Maribor se Miha Dajčman pogovarja s prvim strelcem prejšnje sezone v 2. ligi MNZ Maribor, nogometašem NK Slivnica Aljažem Breznikom.
​Vabljeni k poslušanju!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta