Rožman le dočakal tekmo pod reflektorji, sprememba termina za odločilno tekmo te sezone prve lige

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
20.05.2021 10:38
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maribor lahko na zadnji tekmi naslov potrdi že z remijem, Mura potrebuje zmago.
Tadej Regent

Še prejšnji teden je trener Simon Rožman potožil, da po selitvi med nogometaše Maribora ni niti ene tekme vodil pod reflektorji, v večernem terminu. Zdelo se je, da bo v tej sezoni na premiero v elitnem terminu zaman čakal, a danes se je to spremenilo. Tekma zadnjega kroga prve lige med Mariborom in Muro se bo v soboto začela ob 20. uri, so nam potrdili v Ljudskem vrtu.

Po prvotnem načrtu bi morale biti vse tekme 36. kroga odigrane ob 16. uri, a ker je z včerajšnjim porazom proti Taboru Olimpija izgubila možnosti za naslov, o prvaku pa bo odločala le tekma v Ljudskem vrtu, se je odprla možnost za kasnejši termin. Tako Maribor kot Mura sta se strinjala, da odločilno bitko začneta ob 20. uri, z odločitvijo pa se je strinjal tudi Planet TV, ki bo prenašal tekmo.

Ne le pred televizijskimi ekrani, 2000 navijačev si bo lahko štajersko-prekmurski derbi ogledalo tudi v živo. Ljudski vrt bo po 441 dneh odprl vrata za gledalce. Vstopnice so že v prodaji v obeh Vijol'čnih bajtah, prednost pri nakupu pa imajo do jutri do 15. ure imetniki sezonskih vstopnic.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta