Ikebana je pokala in preskakovala

Zoran Predin
24.10.2019 15:38
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zoran Predin
Andrej Petelinšek
Škoda, da že takrat ni bilo prenosnih telefonov, s katerimi bi lahko posneli naše nastope. No, ne vseh. Ta iz Arigonija v Izoli, ko izvajamo pesem Dan zmage, bi že bil za pogledati.
Osebni Arhiv Zorana Predina

Glasbeni producent je tisti, ki mora vedeti, katera je najmočnejša oziroma najbolj značilna, prepoznavna stran skupine. Naši glasbeni producenti so hitro dojeli, da so pri Lačnem Franzu to besedila in da jih je treba izpostaviti. Z glasbo pa nekako nikoli niso imeli sreče. Do konca svoje kariere smo bili v živo mnogo boljši. To so bili tudi časi, ko so imele založbe težave z granulatom, iz katerega so izdelovali maso za plošče. Od nekod so ga uvažali za celo Jugoslavijo, in ko je kakšna uspešnica zahtevala zase ves granulat, so morali manjši založniki, med njimi tudi Helidon, čakati na naslednjo pošiljko. Takrat je Neda Ukraden posnela velikanski hit Zora je svanula, in ker je bil Jugoton v privilegiranem položaju, smo morali za Ikebano čakati na granulat. In še ko pa smo ga končno dobili, je bil slabše kvalitete. Ikebana je pokala in preskakovala. Pk, pk, pk ... se je slišalo, ko si jo zavrtel. Bilo smo strašno razočarani.

Maribor - SNG - Večer - Bob leta 2017 - Zoran Predin in Lačni Franz - Družabna kronika - Nagrade - Prireditve - Večer -
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta