Brad Pitt vse več časa preživlja z izjemno atraktivno manekenko: Tako po bolečih ločitvah tolažita drug drugega

D.Ži
30.09.2022 11:16

Nič še ni uradno, a več kot očitno je, da sta si hollywoodski zvezdnik in sveže ločena Emily Ratajkowski zelo naklonjena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Konec avgusta so se po Hollywoodu razširile govorice, da se pred javnostjo skriva zelo atraktiven svežepečeni parček – filmski zvezdnik Brad Pitt in manekenka Emily Ratajkowski.

Profimedia

Čeprav Pitta in 31-letne Emily še niso videli skupaj na kakšnem družabnem dogodku, je dobro obveščeni vir za People razkril, da dvojec preživlja skupaj veliko časa.

Reuters

''Zelo pogosto sta skupaj,'' je bil kratek in jedrnat. Kljub temu Emily in Brad menita, da temu ne bi smeli reči razmerje.

''Prijatelji niso prepričani, ali je resno. Ni mogoče reči, da sta v razmerju,'' je dodal vir.

Domnevni par so opazili konec avgusta na romantični večerji v neki pariški restavraciji, od takrat pa sta se zelo spretno skrivala pred radovednimi pogledi.

Profimedia

"Po naključju sem srečal kuharja zelo elegantne pariške restavracije, ki mi je povedal, da je Brad pred kratkim večerjal z manekenko v zasebni sobi, kjer sta ostala več ur," poroča vir.

Profimedia

Konec avgusta je tudi revija OK trdila, da se je Pitt zbližal z Ratajkowski: ''Povabil jo je ven in privolila je. Vedno je mislila, da je Brad srčkan, in ko je dobila priložnost ... kaj je imela izgubiti?'' so pisali.

Profimedia

58-letni Brad je po razhodu z Angelino Jolie na družabne dogodke večinoma hodil sam. Emily je nedavno polnila tabloidne naslovnice z ločitvijo od moža Sebastiana Beara-McClarda, bojda zaradi nenehnega varanja. V zakonu se jima je rodil sin Sylvester Apollo Bear.

Profimedia

Kot kaže, je tolažbo našla v čednem Pittu, ali bo med njima kaj več ali pa bosta ostala le prijatelja, bo pokazal čas.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta