(FOTO) Bi ga še prepoznali? Tako je 24 let pozneje videti razvratni Stifler iz Ameriške pite

D.Ži
13.07.2023 10:15

S prvim delom filma ni obogatel, trdi celo, da so ga ogoljufali, a do milijonov je kasneje vendarle prišel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Seann William Scott v Ameriški piti leta 1999
Profimedia

Ameriški igralec Seann William Scott je največjo slavo požel v kultni komediji Ameriška pita, v kateri je igral razvratnega Stiflerja. Po 24 letih se je ozrl na čas, ko je filmska uspešnica nastajala. 

Profimedia

"Pred dnevi sem se pogovarjal s prijateljem in rekel sem mu, da Ameriške pite danes ne bi bilo mogoče posneti. Če bi danes počeli in govorili vse, kar smo v filmu, bi nas aretirali in verjetno bi pristali v zaporu za dolgo časa," je povedal Seann za Jake's Takes.

Seann William Scott je odrastel v zelo šarmantnega 46-letnika.
Profimedia

Od prvega dela filma leta 1999 si je Ameriška pita prislužila kultni status in velja za eno najuspešnejših komedij v zgodovini. Film je v blagajne prinesel več kot 235 milijonov dolarjev. Za snemanje so porabili le 11 milijonov dolarjev, pred kratkim je v javnost prišel podatek, koliko so za svoje vloge v žep pospravili glavni igralci. Ne prav veliko. Seann je razkril, da je po snemanju prvega dela zaslužil le osem tisoč dolarjev.

Profimedia

"Ne vem, kaj se je zgodilo, ker sem na koncu delal v živalskem vrtu v Los Angelesu in prodajal krofe. Morda je bilo manj kot osem tisoč. Bilo je, preden je film prišel v kinematografe. Odigral sem svojo vlogo, potem pa smo vsi čakali na premiero. Kupil sem si thunderbirda, morda sem porabil vse zanj, vseh osem ali sedem tisočakov, tako da sem moral med čakanjem na film početi nekaj drugega," je povedal igralec. Zaslužek se mu takrat sicer ni zdel majhen, danes meni, da so ga ogoljufali. 

Profimedia

Seann je igral tudi v drugem in tretjem delu filma in na koncu zaslužil 15 milijonov dolarjev. Po tem je posnel več serij in akcijskih filmov, in čeprav o svojem zasebnem življenju in razmerjih redko govori, je znano, da je bil med letoma 2005 in 2008 v resni zvezi z Viktorijinim angelčkom Deanno Miller, nato pa se je zaročil z manekenko Lindsay Frimodt. Vendar sreča ni trajala dolgo in v začetku leta 2013 sta sporočila, da sta zaroko razdrla. Čeprav je dolgo kazalo, da Sean ne bo nikoli zaplul v zakon, so se stvari spremenile. Leta 2019 se je skrivaj poročil z notranjo oblikovalko Olivio Korenberg, s katero sta v zvezi še danes.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta