(FOTO) Stifler iz Ameriške pite razkril, koliko denarja je dobil za nepozabno vlogo: Takrat se mi je zdelo veliko

D.Ži
26.10.2022 10:00

Medtem ko je filmska uspešnica tekom predvajanja obrnila kar 235 milijonov dolarjev, so mladega igralca sprva odpravili le z nekaj tisočaki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Seann William Scott, ki je zaslovel z vlogo Steva Stiflerja v Ameriški piti, je razkril, da je za vlogo v prvem delu te franšize prejel le osem tisoč dolarjev, kar bi danes naneslo okoli 7974 evrov. 

Profimedia

Prvi del je med gledalce prišel leta 1999, Seann pa je v pogovoru z novinarjem Rickom Eisenom razkril, da je film snemal le šest dni in da se mu je takrat zdelo, da je osem tisoč dolarjev kar velik denar za tako majhno vlogo.

Profimedia

"To je bilo zame takrat veliko denarja. Kupil sem rabljenega thunderbirda za pet ali šest tisočakov. Ne spomnim se, kaj sem naredil s preostalim denarjem. Po tem sem dobil službo v živalskem vrtu v Los Angelesu in prodajal churrose (ocvrtke). Morda je bilo celo manj kot osem tisoč," je dejal.

Profimedia

Snemanje prvega dela uspešnice je sicer stalo 11 milijonov dolarjev, film pa je tekom predvajanja obrnil krepkih 235 milijonov dolarjev.

Profimedia

Ameriška pita je bila velika uspešnica in Seann je igral še v treh nadaljevanjih, Ameriška pita 2, Ameriška pita: Poroka in Ameriška pita: Ponovno srečanje. Za te vloge je prejel 5 milijonov dolarjev.

Profimedia

Poleg te franšize je Seann igral v drugih filmih, kot so Stari, kje je moj avto?, "Mentors for Trouble", "The Road to Maturity" in Dobrodošli v džungli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta