(FOTO) Fotografije s snemanja filma o pokojni pevski zvezdnici ogorčile javnost: "To je odvratno!"

D.Ži
25.01.2023 09:26

Ko smo že mislili, da o nesrečnem življenju Amy Winehouse vemo vse, so si filmski ustvarjalci izmislili nekaj novih dogodkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po objavi prvih fotografij s snemanja dokumentarca Back to Black o življenju pevke Amy Winehouse so ljudje na družbenih omrežjih začeli pozivati ​​k bojkotu filma, ko bo prišel v kinematografe.

Profimedia

Največ kritik leti na izmišljeni prizor aretacije moža pokojne pevke Blakea Fielder Civila, ki ga igra Jack O'Connell. Na fotografijah je mogoče videti Amy, ki jo igra Marisa Abela, v primežu policistov sredi Blakeove aretacije.

Profimedia

Leta 2007 je bil Blake obtožen, da je napadel člana barskega osebja in nato poskušal nekoga podkupiti, da bi to prikril. Po poročilih je aretacija potekala v londonskem stanovanju para in ne pred množico paparacev in opazovalcev.

Profimedia

Biografski film snemajo v pevkinem domačem Camdnu. Vidimo, kako Abela sledi O'Connellu po ulici in kriči: "Želim iti s tabo. Ljubček, ljubim te. Dragi, vse bo v redu."

Posnetki so razjezili nekatere oboževalce. "To je prekleto odvratno," se glasi eden od komentarjev.

Profimedia

"Ali se lahko vsi strinjamo, da bomo popolnoma ignorirali ta film, ko bo izšel?" dodaja drugi komentator.

Amy je umrla leta 2011, stara komaj 27 let, preiskava je pokazala, da je bil vzrok smrti nenamerni prevelik odmerek mamil. Film naj bi spremljal zakon Winehouse in Fielder Civila, ki se je končal leta 2009, dve leti pred njeno smrtjo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta