(FOTO) Kaj se dogaja z dlanmi Donalda Trumpa? Zaradi skrivnostnih rdečih znamenj nekatere močno skrbi njegovo zdravje

D.Ži
18.01.2024 10:43

Potencialni republikanski kandidat za ameriškega predsednika ima te dni veliko dela z zagovarjanjem na sodišču, opazovalci pa so opazili še nekaj drugega zaskrbljujočega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Donald Trump je te dni spet v središču pozornosti, a ne zgolj zaradi svojih besed in dejanj, temveč tudi dlani.  
Profimedia

Donald Trump s svojimi javnimi nastopi zmeraj sproža veliko vprašanj, običajno zaradi kontroverznih izjav, tokrat pa je pozornost pritegnila njegova desna roka, poln rdečih znamenj, pik, ki nekatere spominjajo na odprte rane. Slika je nastala, ko je Trump odhajal iz svojega Trump Towerja, da bi se na Manhattnu udeležil drugega sojenja zaradi obrekovanja, ki ga je sprožila E. Jean Carroll. Civilno sojenje se je začelo v torek z izbiro porote, Trump pa je v tem času uporabil svojo prisotnost na družbenih omrežjih, da je z nizom objav, videoposnetkov in posnetkov zaslona napadel nekdanjo kolumnistko Elle.

Sojenje, ki naj bi se zaključilo do konca tedna, sledi civilnemu sojenju, ki se je zaključilo maja lani in v katerem je porota ugotovila, da je nekdanji predsednik odgovoren za spolno zlorabo in obrekovanje Carroll. Trump, nekdanji predsednik, ki se želi kot kandidat republikancev vrniti v volilno tekmo, spolni napad na Carroll v veleblagovnici Bergdorf Goodman v devetdesetih letih prejšnjega stoletja v New Yorku odločno zanika, piše Newsweek.

Rdeča znamenja na Trumpovem palcu, dlani in kazalcu so bila vidna v trenutku, ko sta se Trump in Carroll znova srečala iz oči v oči v sodni dvorani. Ona zahteva 10 milijonov dolarjev odškodnine, potem ko so ji lani spomladi dodelili 5 milijonov.

Bivša kolumnistka Elle od Trumpa terja 10 milijonov dolarjev odškodnine za obrekovanje in spolno nadlegovanje. 
Profimedia

Newsweek se je za pojasnilo glede rdečih znamenj obrnil na Trumpov kabinet, a odgovorov še niso dobili. O poškodbah kože ugibajo tudi uporabniki omrežja X. "Ali ima Donald Trump gobavost v zgodnji fazi?" se na X sprašuje Tim Miller. "Brez povojev, samo odprte rane. Kako bo Trump 'naredil Ameriko znova veliko', ko ne more skrbeti niti za svojo roko?" se sprašuje drugi uporabnik. 

Zdravnik Jonathan Reiner je na X zapisal: "Zdi se, da ima nekdanji predsednik več ran na desni roki. Sprašujem se, ali je padel." Čeprav je diagnozo težko postaviti zgolj na podlagi fotografije, je dermatolog v newyorški bolnišnici Mount Sinai Joshua Zeichner dejal, da gre najverjetneje za izpuščaj, ki pa ga lahko povzročijo različni dejavniki. "Izpuščaje na rokah lahko povzročijo različni dejavniki, od okužb do vnetnih stanj in zunanje izpostavljenosti," meni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta