(FOTO) Kako sta si podobni! Mlajša sestra Nicole Kidman je rodila že šest otrok, a ostaja v vrhunski formi

D.Ži
12.01.2024 12:08

Avstralska filmska zvezdnica se je pred dnevi z družino sproščala na plaži, z njimi je bila tudi sestra, s katero sta si iz leta v leto bolj podobni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Antonia Kidman za svojo formo redno skrbi s treningi. 
Profimedia

Pred dnevi je Nicole Kidman pritegnila kar veliko pozornosti na plaži v Sydneyju, kjer je preživela dan z možem Keithom Urbanom in družino. Z njimi je bila tudi njena mlajša sestra Antonia Kidman.

Živi precej odmaknjeno, a je svoji slavni sestri zelo podobna. 
Profimedia

Antonia je po videzu in postavi neverjetno podobna svoji slavni sestri, ker jo v javnosti vidimo zelo poredko, so jo paparaci hitro ovekovečili. Oblečena je bila v dvodelne mornarsko modre kopalke z vzorcem belih rož.

Antonia Kidman je mati kar šestih otrok.  
Profimedia

Igralkina mlajša sestra je po poklicu novinarka in televizijska voditeljica, stara je 53 let. Svojo kariero je začela v programu Today v televizijski mreži Nine Network in kasneje delala kot novinarka za NBN Television s sedežem v Newcastlu. Je tudi soavtorica dveh knjig o starševstvu.

V kopalkah s cvetličnim vzorcem je takoj pritegnila pozornost paparacev. 
Profimedia

Antonia se je februarja 1996 poročila z Angusom Hawleyjemv zakonu so se jima rodili štirje otroci - hčerki Lucia in Sybella ter sinova Hamish in James. Ločila sta se leta 2007, Agnus je leta 2015 umrl za srčnim infarktom, star komaj 46 let.

Aprila 2010 se je Antonia Kidman poročila s Craigom Marranom, singapurskim poslovnežem. Z njim ima dva sinova, Nicholasa in Alexandra Normana. Zadnjega otroka je rodila pri 42-ih letih. Antonia in njena družina so se pred kratkim vrnili v Sydney, potem ko so skoraj desetletje živeli v Singapurju.

Pred dnevi se je na plaži z družino sproščala tudi Nicole Kidman. Izbrala je enodelne kopalke. 
Profimedia

Pred nekaj leti je dejala, da je težko usklajevati šest otrok in kariero. "Pravzaprav ni skrivnosti. Ne glede na to, koliko otrok imaš, je težko," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta