(FOTO) Koga ljubi Samantha iz Seksa v mestu? Od nje je mlajši 16 let in le redko se skupaj pokažeta v javnosti

D.Ži
17.05.2024 09:36

V seriji je menjala na desetine partnerjev, a tudi resnično ljubezensko življenje markantne igralke nikoli ni bilo dolgočasno, saj je "usodni da" dahnila kar trikrat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kim Cattrall je v Seksu v mestu igrala spolno nenasitno Samantho, nato pa je ocenila, da v nadaljevanjih projekta ne želi več sodelovati. 
Profimedia

Kim Cattrall (67), ki je v seriji Seks v mestu igrala legendarno Samantho, je bila v življenju že trikrat poročena, zdaj pa je v dolgoletni zvezi s 16 let mlajšim partnerjem Russellom Thomasom. Par se le redko skupaj pokaže v javnosti, igralka pa je pred tem povedala, da imata lepo življenje.

Russell Thomas in Kim Cattrall pravita, da imata zelo lepo življenje.   
Profimedia

Spoznala sta se leta 2016, ko je Kim delala za BBC, pred njim pa je kar trikrat stala pred matičarjem. Prvič je bila poročena z Larryjem Davisom, od katerega se je ločila leta 1979, od drugega moža Andreja J. Lysona se je ločila leta 1989, od tretjega moža Marka Levinsona pa leta 2004.

Russell Thomas in Kim Cattrall. Za njo so že trije propadli zakoni.   
Profimedia

Kim je veljala za eno najbolj priljubljenih igralk kultne serije, a so ji gledalci zamerili, ko je zavrnila sodelovanje v seriji In kot bi mignil ..., ki je nasledila serijo in dva filma. Zelo je odmeval tudi njen spor s soigralko Saro Jessico Parker, s katero sta javno oprali kar nekaj umazanega perila, med drugim je Kim dejala, da s soigralkami v resnici nikoli niso bile prijateljico, Parker pa je označila za hinavsko in dvolično.

Par se le redko skupaj kaže v javnosti, zelo cenita zasebnost.   
Profimedia

Potem ko so ji ponudili milijon dolarjev, je Kim vendarle pristala, da se v zadnji del zadnje sezone In kot bi mignil ... vrne za pičlih 70 sekund, svoj del je posnela ločeno od ekipe, najela je celo svojo stilistko. 

Med zaljubljencema je 16 let razlike. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta